IJsselstein Hovenier is een professioneel hoveniersbedrijf in regio Gouda. Vanuit deze uitvalsbasis als Hovenier in Gouda, zijn wij ook beschikbaar voor uw klussen als hovenier Bodegraven. Wij vinden het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent over onze diensten en gaan dan ook graag met u in gesprek over uw wensen. Op deze manier leveren wij maatwerk voor alle tuinen in en rondom Bodegraven. IJsselstein Hoveniers gaat pas bij u weg als u tevreden bent met het resultaat!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Diensten van IJsselstein Hovenier Bodegraven

Wij zijn een professionele hovenier in Bodegraven. We kunnen heel breed worden ingezet voor een tal van klussen. Hierbij houden wij altijd rekening met de wensen van onze klanten. Wij nemen als hoveniersbedrijf graag de volgende tuin-werkzaamheden voor u uit handen:

Tuinontwerp Bodegraven

Samen met onze klanten brengen wij eerst de wensen in kaart voor uw tuin in Bodegraven. Vervolgens gaan wij creatief aan de slag met verschillende materialen die gebruikt kunnen worden in de tuin. Wij leggen dit vast door middel van overzichtelijke tekeningen. U kunt hierop precies zien wat u kunt verwachten als uw tuin wordt aangelegd door uw hovenier in Bodegraven. Dit leggen we aan u voor, zodat u kunt bekijken of u tevreden bent met het ontwerp. Anders gaan wij terug naar de tekentafel, omdat wij als hoveniersbedrijf in Bodegraven alleen voor het beste resultaat gaan. Klik hier voor meer informatie over Tuinontwerp Bodegraven.

Tuinonderhoud Bodegraven

Onderhoud plegen is belangrijk om uw tuin in Bodegraven mooi te houden. Zo kunt u extra lang van uw tuin in Bodegraven genieten en zullen de planten en uw gazon goed groeien. Zo snoeien wij bijvoorbeeld uw gehele tuin bij om ervoor te zorgen dat al het groen in uw tuin weer gezond is. Door de ervaring als hoveniersbedrijf in Bodegraven weten wij precies hoe elke boom en plant verzorgd moet worden. Wij nemen deze tijdrovende klus graag voor u uit handen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw mooie tuin! Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft over tuinonderhoud Bodegraven.

Tuinaanleg Bodegraven

Wij leggen voor u een de droomtuin aan waar u gelukkig van wordt. Dit kan een eigen ontwerp zijn, een ontwerp van een derde partij of een ontwerp dat wij samen met u maken. Meer informatie over tuinaanleg in Bodegraven door een professionele hovenier? Kijk dan op onze pagina tuinaanleg Bodegraven.

Bedrijfstuinen

Voor de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfstuin in Bodegraven kunt u terecht bij IJsselstein Hovenier. Een rommelige bedrijfstuin ziet er niet professioneel uit en daarom zorgen wij ervoor dat de tuin er weer netjes bijstaat. Als u nog geen bedrijfstuin heeft, maar deze wel wil, kunnen wij deze voor u ontwerpen en de tuinaanleg doen. Na de aanleg kunnen we afspraken maken voor tuinonderhoud zoals bijvoorbeeld snoeien. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een mooie en aantrekkelijke bedrijfstuin voor u en uw klanten.

Boomverzorging

Boomverzorging is een specialistisch vak, waar de nodige kennis bij komt kijken. IJsselstein Hovenier is gespecialiseerd in het verzorgen van bomen en helpt u om ze in hun mooiste vorm te laten groeien en bloeien. Elke boom is namelijk anders en ons hoveniersbedrijf uit Bodegraven weet precies welke boom, welke verzorging nodig heeft. Op die manier blijft u genieten van een mooie tuin.

Beplantingsplannen

Wanneer er rekening wordt gehouden met groei- en bloeitijden, heeft u tijdens elk seizoen kleur in uw tuin. IJsselstein Hovenier helpt u graag een beplantingsplan maken, zodat u het hele jaar kunt genieten van een mooie (bloeiende) tuin. Wij adviseren u over welke beplanting er mooi in uw tuin passen, om zo een optimaal resultaat te bereiken.

Tuinverlichting

Door middel van tuinverlichting kunt u sfeer in uw tuin creëren, maar hiermee kunt u ook de veiligheid in de tuin vergroten. Als u sfeer wilt is warm licht vaak gewenst en voor beveiliging heeft u waarschijnlijk liever en felle lamp. Er zijn alleen wel talloze verschillende soorten warm of fel licht. Wij denken graag met u mee aan een tuinverlichtingsplan waardoor u ook in de late avonduren geniet van uw tuin.

Onderhoud van de tuin uitbesteden aan IJsselstein Hovenier Bodegraven

Wanneer u zelf niet zo’n tuinman of -vrouw bent, kunt u ervoor kiezen het tuinonderhoud te laten uitvoeren door IJsselstein Hoveniers. Wij kunnen uw tuin periodiek onderhouden, maar een eenmalig groot tuinonderhoud van de tuin is uiteraard ook mogelijk. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals snoeien en uw gazon maaien. Door de ervaring bij ons hoveniersbedrijf in Bodegraven weten wij precies welk tuinonderhoud nodig is bij uw bomen en planten, zodat ze helemaal tot hun recht komen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze hovenier Bodegraven

Hovenier Bodegraven heeft een tuin aangelegdWanneer u contact opneemt met IJsselstein Hovenier voor een van onze diensten, zullen wij eerst uw wensen in kaart brengen. Wij vinden het erg belangrijk dat al uw wensen worden ingewilligd en leveren u hoge kwaliteit door onze jarenlange ervaring met werken als hovenier. Wij vinden het belangrijk dat uw tuin duurzaam is, dat wil zeggen dat wij gebruik maken van materialen die lang mee gaan. Zo heeft u extra lang plezier van uw tuin en zijn de kosten van uw tuin in Bodegraven op lange termijn lager. Samen met u inventariseren wij uw wensen, hierbij valt te denken aan:

  • Op welke plek wenst u het terras?
  • Wat voor uitstraling moet de tuin hebben?
  • Moet de tuin onderhoudsarm zijn of niet?
  • Wilt u voor uw gazon echt gras, of kunstgras?

Op basis van deze wensen maken wij een compleet tuinontwerp in duidelijke tekeningen vastgelegd. Hierin wordt rekening gehouden met de te gebruiken materialen, zichtlijnen, beplanting en verlichting binnen uw nieuwe tuin. Wij garanderen u een tuin waar u gelukkig van wordt en waar u jarenlang van kunt genieten!

Hovenier Bodegraven in de winter

Ook in de winter kunt u uitstekend gebruik maken van onze hoveniersdiensten in Bodegraven. Wanneer het kouder wordt is onderhoud aan planten en bomen wat minder aan de orde. Al verliest de eikenboom tot in december bladeren en daardoor kan hier nog tot het einde van het jaar onderhoud aan gepleegd worden. Maar er zijn daarnaast nog veel meer klussen waar IJsselstein Hovenier Bodegraven u bij kan helpen. In de koudere maanden kunnen we uw gloednieuwe tuin namelijk prima voor u aanleggen. Het plaatsen van schuttingen of het aanleggen van een terras is geen enkel probleem. Daarnaast kunnen we ook beschadigingen aan een schutting of tegelwerk goed repareren voor u.

Klant op de eerste plaats

Onze klantenkring is in de loop der jaren flink gegroeid. IJsselstein Hovenier zet de klant op de eerste plaats en is pas tevreden als de klant dit ook is. Door continue een hoge kwaliteit tuinen af te leveren, kunnen wij de kwaliteit waarborgen. Wij gaan niet weg voordat onze klanten tevreden zijn over het geleverde resultaat. Neemt u gerust eens een kijkje in het portfolio van IJsselstein Hovenier voor enkele voorbeelden van onze tevreden klanten. Wij maken onze klanten blij met werkzaamheden als: tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen.

Contact met IJsselstein Hovenier Bodegraven

Bent u op zoek naar een tuinman in Bodegraven? Of wilt u een nieuw tuinontwerp en bent u benieuwd wat IJsselstein Hovenier hierin voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bekijken graag welke expertises wij voor u kunnen inzetten als hoveniersbedrijf in Bodegraven, zodat u binnenkort ook optimaal kunt genieten van uw tuin!

Ook in Reeuwijk, Waddinxveen, Oudewater en vele andere plaatsen in de regio bent u bij ons aan het juiste adres. Schroom niet om contact met ons op te nemen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Heeft u een tuinman nodig én bent u woonachtig in de regio Bodegraven? Dan bent u bij IJsselstein Hovenier aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op. Naast Bodegraven zijn wij ook werkzaam in andere plaatsen in de buurt. Ook in deze plaatsen bieden wij dezelfde werkzaamheden uit.

Hier vindt u alle werkzaamheden van IJsselstein Hovenier op een rijtje: