IJsselstein Hovenier is als hovenier gevestigd in Gouda. Het werkgebied van IJsselstein Hovenier is echter uitgebreider dan alleen de stroopwafelstad. Zo is IJsselstein Hovenier ook actief als hovenier in Haastrecht, Oudewater en Schoonhoven. In de werkzaamheden die we als hovenier uitvoeren staan de tuin en de wensen van de klant centraal. Op die manier zijn we in staat om iedere keer opnieuw een droomtuin te realiseren waar iedere betrokkene blij mee is!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Diensten van IJsselstein Hovenier Haastrecht

Als hovenier in Haastrecht zijn we actief met verschillende aspecten in de tuin en openbare ruimte. Zo is IJsselstein Hovenier gespecialiseerd in boomverzorging. Denk hierbij onder andere aan het snoeien, vellen, rooien, verplanten en planten van bomen. Als ervaren hovenier in de boomverzorging, kunnen we iedere boom op een goede en verantwoorde manier verzorgen, van groot tot klein!

Hovenier Haastrecht ook voor uw Tuinontwerp & tuinaanleg

Daarnaast besteden we als hovenier veel tijd aan het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Bij een tuinontwerp brengen we allereerst uw wensen in kaart. Op basis van deze wensen gaan we aan de slag met het ontwerpen van de nieuwe tuin of een herindeling (van een deel) van uw tuin. Hierbij houden we onder andere rekening met:

 • BeplantingHovenier Haastrecht
 • Gebruik van materiaalsoorten
 • Wat te doen met de huidige beplanting/bomen
 • Zichtlijnen
 • Bestrating
 • Plaats van het terras
 • Verlichting

Op basis van deze factoren zal er een duidelijk tuinontwerp gerealiseerd worden dat vervolgens uitgebreid besproken zal worden. Daarna kan IJsselstein Hovenier de uitvoering op zich nemen. Tijdens deze tuinaanleg wordt er gewerkt volgens een duidelijk planning. Op die manier wordt u niet verrast en weet u bovendien wanneer u kunt genieten van een nieuwe tuin! Lees meer over tuinontwerp Haastrecht of tuinaanleg Haastrecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tuinonderhoud laten uitvoeren door IJsselstein Hovenier Haastrecht

Wanneer de tuin is aangelegd, is het belangrijk dat deze regelmatig wordt onderhouden. U kunt het onderhoud van uw tuin in Haastrecht vaak voor een groot gedeelte zelf doen. Toch is het lastig om dit onderhoud op regelmatige basis uit te voeren omdat u zelf vaak druk bent en niet altijd de kunde heeft om alles uit te voeren. IJsselstein Hovenier neemt u daarom met plezier het tuinonderhoud in Haastrecht uit handen. We helpen u graag bij het regelmatige onderhoud, maar ook voor eenmalig onderhoud kunt u bij ons terecht! Werkzaamheden die we dan uit kunnen voeren zijn:

 • Snoeien van struiken;
 • Uitvoeren van boomonderhoud;
 • Bijhouden van het gazon;
 • Terrasreiniging;
 • Seizoen klaarmaken van de tuin.

Naast Haasttrecht zijn we ook actief als bijvoorbeeld hovenier Waddinxveen.

Bent u benieuwd wat we als hovenier Haastrecht voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder om de mogelijkheden te bespreken en te realiseren. Desgewenst kunnen we eens bij u langskomen om de huidige situatie te bekijken en concreet invulling te geven aan de mogelijkheden voor uw tuin in Haastrecht.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan