IJsselstein Hovenier is als hovenier gevestigd in Gouda. Het werkgebied van IJsselstein Hovenier is echter uitgebreider dan alleen de stroopwafelstad. Zo is IJsselstein Hovenier ook actief als hovenier Haastrecht, Oudewater en Schoonhoven. In de werkzaamheden die we als hovenier Haastrecht uitvoeren staan de tuin en de wensen van de klant centraal. Op die manier zijn we in staat om iedere keer opnieuw een droomtuin te realiseren waar iedere betrokkene blij mee is!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Diensten van IJsselstein Hovenier Haastrecht

Als hovenier in Haastrecht zijn we actief met verschillende aspecten in de tuin en openbare ruimte. Zo is IJsselstein Hovenier gespecialiseerd in boomverzorging. Denk hierbij onder andere aan het snoeien, vellen, rooien, verplanten en planten van bomen. Als ervaren hovenier in de boomverzorging, kunnen we iedere boom op een goede en verantwoorde manier verzorgen, van groot tot klein!

Hovenier Haastrecht ook voor uw Tuinontwerp & tuinaanleg

Daarnaast besteden we als hovenier veel tijd aan het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Bij een tuinontwerp brengen we allereerst uw wensen in kaart. Op basis van deze wensen gaan we aan de slag met het ontwerpen van de nieuwe tuin of een herindeling (van een deel) van uw tuin. Hierbij houden we onder andere rekening met:

 • BeplantingHovenier Haastrecht
 • Gebruik van materiaalsoorten
 • Wat te doen met de huidige beplanting/bomen
 • Zichtlijnen
 • Bestrating
 • Plaats van het terras
 • Verlichting

Op basis van deze factoren zal er een duidelijk tuinontwerp gerealiseerd worden dat vervolgens uitgebreid besproken zal worden. Daarna kan IJsselstein Hovenier de uitvoering op zich nemen. Tijdens deze tuinaanleg wordt er gewerkt volgens een duidelijk planning. Op die manier wordt u niet verrast en weet u bovendien wanneer u kunt genieten van een nieuwe tuin! Lees meer over tuinontwerp Haastrecht of tuinaanleg Haastrecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tuinonderhoud laten uitvoeren door IJsselstein Hovenier Haastrecht

Wanneer de tuin is aangelegd, is het belangrijk dat deze regelmatig wordt onderhouden. U kunt het onderhoud van uw tuin in Haastrecht vaak voor een groot gedeelte zelf doen. Toch is het lastig om dit onderhoud op regelmatige basis uit te voeren omdat u zelf vaak druk bent en niet altijd de kunde heeft om alles uit te voeren. IJsselstein Hovenier neemt u daarom met plezier het tuinonderhoud in Haastrecht uit handen. We helpen u graag bij het regelmatige onderhoud, maar ook voor eenmalig onderhoud kunt u bij ons terecht! Werkzaamheden die we dan uit kunnen voeren zijn:

 • Snoeien van struiken;
 • Uitvoeren van boomonderhoud;
 • Bijhouden van het gazon;
 • Terrasreiniging;
 • Seizoen klaarmaken van de tuin.

Naast Haasttrecht zijn we ook actief als bijvoorbeeld hovenier Waddinxveen.

Bent u benieuwd wat we als hovenier Haastrecht voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder om de mogelijkheden te bespreken en te realiseren. Desgewenst kunnen we eens bij u langskomen om de huidige situatie te bekijken en concreet invulling te geven aan de mogelijkheden voor uw tuin in Haastrecht.

Expertise IJsselstein hovenier Haastrecht

IJsselstein hovenier Haastrecht heeft veel ervaring met het aanleggen van verschillende soorten tuinen in Haastrecht. Daarnaast hebben we ook veel verschillende soorten projecten mogen doen in de omgeving. Hierdoor weten we dat geen enkele opdracht in Haastrecht onmogelijk is en kunnen we u altijd helpen onderweg naar uw droomtuin.

Boomverzorging

Het verzorgen van een boom is niet voor iedereen weggelegd en kennis van boomverzorging is hierbij zeker gewenst. IJsselstein Hovenier heeft die kennis en kan boomverzorging voor u uitvoeren zodat de boom zijn mooiste vorm bereikt. De ene boom is de andere niet en daarom kan ons hoveniersbedrijf uit Haastrecht u exact vertellen wat voor verzorging voor uw boom gewenst is.

Tuinverlichting

Gedurende de warme zomeravonden wilt u natuurlijk van uw tuin in Haastrecht genieten zo lang het kan. Bij IJsselstein Hovenier begrijpen we dit maar al te goed. Om ook na het ondergaan van de zon te blijven genieten van de buitenlucht kunnen wij u helpen met uw tuinverlichting. Zo kunt u niet alleen lekker lang buiten blijven zitten, het is ook nog eens veiliger. We kunnen met u meedenken over het soort licht en op welke plaatsen het licht het beste tot zijn recht komt.

Beplanting

Ook met beplanting van uw tuin in Haastrecht kan IJsselstein hovenier u helpen. Bij een nieuwe tuin stellen we een beplantingsplan op. Hierbij houden we rekening met de seizoenen. Daarnaast nemen we ook altijd de groei- en bloedtijden mee. Hierdoor is uw tuin gedurende het hele jaar een plantrijke plek. We geven u graag advies over het type plant wat het meest geschikt is voor uw tuin

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Werkgebied Hovenier Haastrecht

Naast Haastrecht zijn we elders in de regio ook actief als: