Een goede planning zorgt voor een soepel verloop van onze werkzaamheden.

U weet precies wat we gaan doen en wanneer wij het gaan doen. Ook tijdens de werkzaamheden houden wij u op de hoogte van de vorderingen.

Eventuele aanpassingen kunnen hierdoor soepel en netjes uitgevoerd worden.

In samenspraak plannen

De planning voor de tuinaanleg van uw tuin zullen we in samenspraak met u bepalen. Dit betekent dat we rekening houden met uw wensen in combinatie met de capaciteit die wij op dat moment beschikbaar hebben. Zo kan het gebeuren dat u uw tuin graag ontworpen wilt hebben voor een specifieke datum en dat de tuinaanleg vervolgens voor het nieuwe seizoen is afgerond. Hier denken we graag met u in mee. Aan de andere kant is het ook denkbaar dat u juist tijdens een bepaalde periode niet wilt dat er activiteiten worden uitgevoerd in uw tuin in verband met een verbouwing in huis of iets dergelijks. Zo kunnen we de gehele planning vooraf uitstippelen. Uiteraard kan het gebeuren dat er door omstandigheden afgeweken moet worden van de planning, dan zullen we u hier van te voren over informeren.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van IJsselstein Hovenier? Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn gevestigd als hovenier in Gouda, maar voeren ook werkzaamheden uit in plaatsen dichtbij Gouda. Denk bijvoorbeeld aan Waddinxveen, Reeuwijk en Schoonhoven. U kunt bij ons terecht voor onder andere: