Als professioneel hoveniersbedrijf is IJsselstein Hovenier gevestigd in Gouda. Vanuit deze uitvalsbasis als hovenier in Gouda, bedient Ijsselstein een brede regio in het Groene Hart van Nederland. Zo is het hoveniersbedrijf ook actief als hovenier in Oudewater en hovenier in Haastrecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Werkzaamheden van IJsselstein Hovenier Oudewater

Binnen onze werkzaamheden nemen we onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit handen:

 • Tuinontwerp
  Binnen het tuinontwerp voor uw tuin in Oudewater brengen we uw wensen in kaart. We helpen u te kiezen tussen de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden en leggen alles vast in overzichtelijke tekeningen. Zo weet u wat u kunt verwachten als de nieuwe tuin wordt aangelegd.
 • Tuinonderhoud
  Wanneer u tevreden bent met de inrichting van uw huidige tuin, dan is het zaak dat u regelmatig onderhoud pleegt aan de tuin. Dit kunt u zelf doen, maar dit is tijdrovend. IJsselstein Hovenier helpt u graag verder met het tuinonderhoud in uw tuin in Oudewater. We kunnen dit periodiek doen, maar ook eenmalig een groter tuinonderhoud uitvoeren.
 • Tuinaanleg
  Wanneer u toe bent aan een nieuwe tuin, kunnen we de tuinaanleg voor uw tuin in Oudewater uit handen nemen. Dit kunnen we doen op basis van het ontwerp dat wij voor u hebben gemaakt, maar kan ook op basis van uw eigen ontwerp of dat van een derde partij. Wij helpen u als hovenier in Oudewater graag verder.
 • Boomverzorging
  IJsselstein Hovenier is gespecialiseerd in het onderhouden van bomen. We kunnen u helpen met het snoeien, planten, vellen en verplanten van diverse boomsoorten.
 • Beplantingsplannen
  De tuin krijgt haar pure uitstraling dankzij de flora die erin staat. Met betrekking tot deze planten kunnen we u adviseren om het mooiste effect te bereiken. Het hele jaar door!
 • Tuinverlichting
  Tuinverlichting bevordert niet alleen de sfeer in de tuin, maar vergroot ook de veiligheid in uw tuin in Oudewater. Breng accenten aan op bomen of perkjes en speel met schaduwen in de tuin.

Wat u ook wilt laten doen, deze hovenier Oudewater neemt u met liefde het werk uit handen.

Werkwijze van uw hovenier Oudewater

In de werkzaamheden die we uitvoeren staat kwaliteit centraal. Kwaliteit bestaat in onze ogen uit een aantal factoren. Zo vinden we allereerst dat de wensen van de klant ingewilligd moeten zijn. Daarnaast hechten we waarde aan de duurzaamheid van de tuin. Dit houdt in dat de materialen die gebruikt worden lange tijd meegaan. Op die manier heeft u lange tijd plezier van uw tuin. Om deze factoren te kunnen bewerkstelligen begint ieder project met een duidelijke inventarisatie van de wensen. Wanneer u voor uw tuin in Oudewater bijvoorbeeld een nieuw ontwerp wilt realiseren, dan stemmen we met u af waar u het terras wilt hebben, welke uitstraling u de tuin wilt geven en hoe onderhoudsarm de tuin moet/mag zijn. Op basis van deze wensen werken we dan een compleet tuinontwerp voor u uit. Hierin wordt rekening gehouden met de materialen, zichtlijnen en beplanting binnen de tuin. Op die manier krijgt u een tuin waar u lange tijd van kunt genieten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tevreden klanten

In de loop der tijd is de klantenkring van Ijsselstein Hoveniers gestaag gegroeid. Door de kwaliteit te waarborgen, is het hoveniersbedrijf in staat om na iedere klus een tevreden klant achter te laten. Binnen de website is er aan een aantal projecten aandacht besteed. Deze projecten vindt u terug in het portfolio van Ijsselstein Hovenier.

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw tuinontwerp voor uw tuin, of wilt u een deel van de tuin opnieuw aan laten leggen en bent u daarbij benieuwd wat Ijsselstein Hovenier voor uw tuin kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. We maken u graag wegwijs in onze specialiteiten en denken met u mee in de mogelijkheden die uw tuin biedt!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Werkgebied Hovenier Oudewater

Naast Oudewater zijn we elders in de regio ook actief als: