Een tuinontwerp geldt als basis voor een nieuwe tuin. Aan de hand van uw wensen wordt in kaart gebracht: welke beplanting we in uw tuin gaan plaatsen, waar het terras geplaatst wordt en welke materialen u in het tuinontwerp voor uw tuin in Oudewater wil. IJsselstein Hovenier Oudewater helpt u graag verder om een passend tuinontwerp te realiseren voor uw tuin in Oudewater.

Uw persoonlijke tuinontwerp

Binnen ons portfolio vindt u verschillende tuinen die we in samenwerking met de klant hebben ontworpen. Binnen deze tuinrealisaties hebben de wensen van de klanten steeds centraal gestaan. Dit betekent dat we aan de hand van uw ideeën, een ontwerp uitwerken. Binnen het tuinontwerp zullen we dan uw ideeën combineren met onze kennis en ervaring. Op die manier wordt het tuinontwerp een mix van uw wensen en een professionele blik op de zaak. Door die combinatie kunt u jarenlang genieten van een schitterende tuin!

Omdat we starten met uw persoonlijke tuinwensen, zullen we allereerst aan de slag gaan met een inventarisatie. Deze inventarisatie kunnen we in een eerste gesprek vrijblijvend bespreken. Ook kunnen we dan direct kijken naar de ligging en de huidige status van de tuin. Vervolgens zullen wij aan de slag gaan om een gepast tuinontwerp te maken voor uw tuin in Oudewater.

Nazorg tuinontwerp Oudewater

Zoals eerdergenoemd staan uw tuinwensen te allen tijde centraal. Nadat het ontwerp geregeld is, kunt u ervoor kiezen om eveneens de tuinaanleg of tuinonderhoud aan onze hoveniers uit te besteden. Wanneer u dat liever zelf doet, of gedeeltelijk zelf wil doen, kan dat ook gerust. Wij ondersteunen u, waar u ons hebben wil.

Dat ondersteunen gaat zelfs na de tuinaanleg door. U kunt met ons namelijk meteen afspraken maken over het onderhoud van uw tuin. Wanneer u dit zelf wil doen kunnen we u adviseren over de manier waarop de verschillende soorten flora onderhouden moeten worden. Wanneer u dit liever uitbesteed, maken we afspraken voor periodiek onderhoud zodat u niet meer naar uw tuin om hoeft te kijken.

Vrijblijvend contact

Bent u benieuwd wat IJsselstein Hovenier Oudewater voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Als hovenier in Ouderwater helpen wij u graag verder om een tuinontwerp te realiseren voor uw droomtuin in Oudewater! Maak gebruik van het contactformulier of bel ons op 06 42 19 26 99.