Om te genieten van een mooie tuin, is het belangrijk om uw tuin te onderhouden. Dit kunt u zelf doen, maar kunt u ook uitbesteden aan een professional op het gebied van tuinen. Ijsselstein Hovenier helpt u graag bij het tuinonderhoud van uw tuin in de omgeving Gouda. Lees op deze pagina meer over de werkwijze met betrekking tot het verwijderen van onkruid.

Onkruid verwijderen uit de tuin

Wanneer u regelmatig zelf de tuin doorloopt en wat onkruid verwijdert, dan zijn de werkzaamheden doorgaans goed te overzien. Wanneer het onkruid gaat woekeren wordt het echter meer werk en kan het schade opleveren aan uw tuin. We helpen u graag bij het voorkomen van deze situatie door tuinonderhoud te plegen en onkruid te verwijderen uit uw tuin. Dankzij de herkenning van het onkruid kunnen we er bovendien voor zorgen dat het onkruid in de toekomst minder snel voet aan de grond kan krijgen.

Combineren met andere werkzaamheden

Het verwijderen van onkruid in uw tuin is goed te combineren met andere werkzaamheden. Zo kunnen we direct de snoeischaar ter handen nemen om planten en struiken te snoeien. Ook kunnen we aandacht besteden aan de bomen in uw tuin door boomverzorging toe te passen. Eventueel kunnen we jaarlijks ook het terras reinigen om de groene aanslag te verwijderen voordat u op het terras plaatsneemt. Tijdens de herfst – en winterperiode is het tevens belangrijk om uw tuin bladvrij te maken. In onze blog over waarom bladeren van de bomen afvallen vertellen we er alles over.

Vrijblijvend contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden met betrekking tot tuinonderhoud van uw tuin in de omgeving Gouda? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder om uw tuin verzorgd en goed onderhouden te maken of te houden. Als hovenier in Gouda kan Ijsselstein Hovenier u ook helpen bij andere werkzaamheden zoals: