Een mooie bedrijfstuin geldt als een visitekaartje voor uw het bedrijf. Met een verzorgde bedrijfstuin bevordert u het imago van uw bedrijf en verbetert u de eerste indruk voor de bezoekers van uw kantoor. IJsselstein Hovenier & Boomverzorging helpt u graag verder bij het inrichten van de bedrijfstuin van uw kantoor. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van een passend plan waarin een combinatie tussen veel groen en minimaal onderhoud vaak nodig is.

Tuinontwerp voor een bedrijfstuin

Wanneer u als ondernemer of manager graag de tuin geheel opnieuw wilt laten aanleggen, dan starten we met een tuinontwerp. Op basis van een aantal richtlijnen die u ons geeft, gaan we aan de slag om een passend tuinontwerp te maken. Doelstelling binnen dit tuinontwerp is om de kernwaarden van het bedrijf te vertalen naar de tuin. Bij het tuinontwerp houden we rekening met de materiaalkeuze, de beplanting en de accessoires. Omdat het tuinontwerp ook invloed heeft op de hoeveelheid tuinonderhoud, nemen we dit bij de start van de inrichting van de tuin ook gelijk mee.

Tuinaanleg

Op het moment dat het tuinontwerp klaar is, kunnen de plannen gerealiseerd worden. Binnen de werkzaamheden met betrekking tot tuinaanleg kunnen we rekening houden met het voorkomen van eventuele geluidsoverlast. Verder zal er een duidelijke planning gemaakt worden wanneer de werkzaamheden zullen worden afgerond.

Tuinonderhoud

Als de tuin aangelegd is, is het belangrijk dat de tuin onderhouden wordt. Zo blijft uw tuin een visitekaartje en wordt het geen wildernis. IJsselstein Hovenier & Boomverzorging biedt verschillende oplossingen met betrekking tot het tuinonderhoud van bedrijfstuinen. In overleg kunnen we het tuinonderhoud kiezen dat het beste bij uw bedrijf past.

Werkgebied IJsselstein Hovenier

IJsselstein Hovenier is als hovenier gevestigd in Gouda. Buiten de Kaasstad zijn we echter ook actief in de rest van het Groene Hart. Denk dan bijvoorbeeld aan dorpen en steden als Haastrecht, Oudewater, Bodegraven en Bergambacht.