Voor hovenierswerkzaamheden in Reeuwijk en omgeving kun je terecht bij Hovenier Reeuwijk. We zijn beschikbaar in alle kernen van Bodegraven-Reeuwijk; Driebruggen, Hogebrug, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Sluipwijk, Tempel en Waarder. Als ervaren hovenier Reeuwijk houden we ons niet alleen bezig met de tuin, maar ook zeker met de wensen van onze klanten. Zo leveren we steeds opnieuw een tuin op maat die perfect aansluit bij de bewoners.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Diensten als hovenier Reeuwijk

Voor alle aspecten van tuinaanleg en onderhoud kun je een beroep doen op Hovenier Reeuwijk. Zo is hoveniersbedrijf Reeuwijk gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van bomen. We kunnen ingezet worden bij het planten, verplanten, snoeien, rooien en vellen van bomen in de tuin. Van het planten van de jonge boom tot aan het onderhoud van een volwassen boom. Als úw hovenier kunnen wij voor alle bomen in de tuin zorgen.

Verschillende soorten tuinen in Reeuwijk

Tegenwoordig zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van tuinen. Zo worden tuinen in Reeuwijk en ik de rest van Nederland steeds vaker strakker qua ontwerp. Hierbij wordt veel gewerkt met grote tegels en veel hout. Hierbij is er vaak minder groen aanwezig in de tuin om het geheel onderhoudsarm te maken. Daarnaast zijn er ook veel tuinen waarin juist heel veel planten en bloemen te vinden zijn. Dit zijn tuinen die voor mensen met groene vingers zijn. Als hovenier Reeuwijk kunnen we u helpen met het tuinontwerp en de tuinaanleg van allerlei soorten tuinen.

Tuinontwerp en tuinaanleg Reeuwijk

Hovenier Reeuwijk maakt een steiger

We maken met plezier gebruik van onze creativiteit bij de tuinaanleg van uw droomtuin. Daarbij is luisteren naar onze klanten van groot belang. Op basis van uw wensen zullen we een compleet nieuwe tuin ontwerpen, of de tuin indien gewenst herindelen. Dit zijn het soort werkzaamheden die Hovenier Reeuwijk voor u kan uitvoeren:

  • Oude beplanting onderhouden of verwijderen
  • Nieuwe beplanting plaatsen
  • Advies over de juiste plantsoorten en indeling
  • Tuinontwerp en aanleg van bestrating
  • Verlichting en elektra plaatsen

Van ontwerp tot oplevering en onderhoud kunt u terecht bij Hovenier Reeuwijk.

Beschoeiing en steigers

Reeuwijk staat bekend om haar waterrijke omgeving. Veel bewoners hebben een tuin aan het water en hebben daar een sloep of zeilboot liggen. IJsselstein Hovenier is gespecialiseerd in de aanleg van beschoeiingen en steigers in Reeuwijk. We denken hierin graag met u mee om een geschikte steiger voor uw boot aan te leggen of een beschoeiing te slaan die jarenlang mee gaat. IJsselstein Hovenier is de hovenier in Reeuwijk om uw steiger project voor u uit te voeren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tuinonderhoud in Reeuwijk en omgeving

Na aanleg van een tuin begint het genot van een prachtige plek om te wonen en te leven. Elke tuin heeft regelmatig onderhoud nodig om mooi te blijven. Een groot deel van de werkzaamheden is eenvoudig zelf uit te voeren. Wij kunnen bij de aanleg van de nieuwe tuin rekening houden met de hoeveelheid tuinonderhoud dat u zelf wilt kunnen uitvoeren. Wanneer u geen tijd heeft om deze werkzaamheden zelf te verrichten, of het liever overlaat aan de specialisten, staat Hovenier Reeuwijk graag voor u klaar om deze werkzaamheden voor u uit te voeren. U kunt ook bij ons terecht voor onder andere:

  • Gazon maaien en bemesten
  • Snoeien van hagen en struiken
  • Terras reinigen
  • Bomen bijknippen en gezond houden
  • De tuin voorbereiden op het komende seizoen

Bij het tuinonderhoud kunnen we periodiek werkzaamheden uitvoeren in Reeuwijk of voeren we dit eenmalig uit. Met onze jarenlange ervaring zijn wij de juiste keuze voor de meest uiteenlopende tuinen. We kunnen hierbij ook enkel advies geven over onderhoud van specifieke bomen of planten die in u tuin staan. Hoveniersbedrijf Reeuwijk krijgt dagelijks te maken met groot tuinonderhoud en helpen wij u graag verder.

Hovenier Reeuwijk voor elk seizoen

U denkt misschien dat u alleen een Hovenier Reeuwijk nodig heeft in het voorjaar en in de zomer. Maar ook in de koudere maanden kan een hovenier bij u uit de buurt u van dienst zijn met tuinonderhoud. In de zomer kan de hovenier bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. Zo kunnen schuttingen of kapot tegelwerk worden vervangen of gerepareerd. Daarnaast is tuinaanleg in ook nog goed mogelijk in de koudere maanden. Terras aanleg, bestraten en het plaatsen van borders kan ook wanneer het kouder is. Op de kou kunnen we ons immers goed kleden. Planten leveren we in zulke gevallen wat later, wanneer de temperatuur weer wat aangenamer is om groei te stimuleren.

Ons werkgebied

IJsselstein Hovenier is niet alleen werkzaam als hovenier Reeuwijk en omgeving, maar is van huis uit een hovenier uit Gouda. Daarnaast zijn wij ook regelmatig te vinden in de tuinen in de omgeving als hovenier in Waddinxveen, Bodegraven en Haastrecht. Wordt uw woonplaats niet genoemd op onze website? Dan betekent dit niet dat u geen gebruik kunt maken van onze hoveniersdiensten!

Neem direct contact op met IJsselstein Hovenier Reeuwijk

Wanneer u wilt weten wat Hovenier Reeuwijk kan betekenen voor uw tuin is het mogelijk een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek of voor meer informatie. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor tuinwerkzaamheden in Bodegraven-Reeuwijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Werkgebied Hovenier Haastrecht

Naast Haastrecht zijn we elders in de regio ook actief als: