Wanneer u ieder seizoen wilt genieten van uw tuin, dan is het nodig om regelmatig onderhoud te plegen. Veel klussen binnen het tuinonderhoud zijn kleine werkzaamheden waarmee u korte tijd actief zult zijn. Toch stapelen deze klusjes zich al snel op. Hier heeft u zelf niet altijd de tijd voor. In die gevallen kan het fijn zijn om een hovenier te hebben die sommige taken binnen het tuinonderhoud op zich kan nemen. IJsselstein Hovenier neemt deze zorg graag voor u uit handen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden, of neem direct contact op.

Neem contact op

Flexibele invulling voor tuinonderhoud

Bij IJsselstein Hovenier is het mogelijk om het tuinonderhoud op een flexibele manier uit te besteden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om op geijkte momenten een hovenier langs te laten komen. Op deze momenten kan de hovenier dan werk verzetten waar u niet aan toegekomen bent. Denk bijvoorbeeld aan:

Ook kan de hovenier binnen dit regelmatige onderhoud rekening houden met het seizoen. Zo kunnen nieuwe gewassen worden aangebracht op de juiste momenten en kan de snoei ook plaatsvinden op momenten dat de boom of struik hierbij het meest gebaat is.

Wanneer u regelmatig onderhoud niet ziet zitten, dan kunt u er ook voor kiezen om IJsselstein Hovenier alleen in te zetten bij het tuinonderhoud dat op dat moment noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan het winter-  of zomerklaar maken van uw tuin. Op die manier kunt u de komende maanden weer genieten van uw tuin.

Neem contact op

Werkgebied van IJsselstein Hovenier

Met al vele jaren ervaring onderhouden wij vele tuinen in Gouda en omstreken. Voor het onderhouden van een tuin in het Groene Hart zijn wij dan ook de geschikte hovenier en helpen wij u graag verder bij het onderhouden van uw tuin in:

Staat uw plaatsnaam hier niet tussen? Geen probleem. Ook elders in het Groene Hart helpen wij u graag met uw tuinonderhoud.

Interesse in tuinonderhoud? Neem vrijblijvend contact op

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden met betrekking tot tuinonderhoud, neem dan contact op. We helpen u graag verder zodat u ieder seizoen kunt genieten van een verzorgde tuin! IJsselstein Hovenier is gevestigd in Gouda. Toch is tuinonderhoud niet alleen mogelijk in Gouda. Als hovenier in Gouda verzorgen wij tuinen in het hele Groene Hart.

Neem contact op