IJsselstein Hovenier heeft een ruime ervaring in tuinaanleg. Binnen het aanleggen van de tuin wordt aandacht besteed aan de inrichting en het gebruik van de juiste materialen. Wanneer er als basis voor een tuinaanleg een tuinontwerp aanwezig is, dan zal dit ontwerp gebruikt worden om de planning op te baseren. IJsselstein Hovenier helpt u graag bij het aanleggen van een tuin waar u nog lange tijd plezier van zult hebben.

Neem contact op

Tuinaanleg: van grondwerk tot het aanleggen van een nieuw terras

Bij het aanleggen van uw tuin kan IJsselstein Hovenier u alle werkzaamheden uit handen nemen. Dit betekent dat we u kunnen helpen bij het realiseren van een mooi terras, maar dat we u ook kunnen helpen bij het opnieuw aanleggen van een verzorgd gazon. Daarnaast voorzien we ook in de werkzaamheden met betrekking tot het grondwerk. Dit houdt in dat we grind leveren, maar ook dat we elektriciteit voor uw tuinverlichting in kunnen graven.

Waar tuinaanleg vaak begint met het grove werk, kunnen we u ook helpen bij de details die uw tuin uniek maken. Denk hierbij aan de verlichting die de sfeer maken in uw tuin of het bouwen van een sfeervolle pergola. Ook het inrichten van perken in uw tuin kunnen we voor u verzorgen. Op die manier heeft u het hele jaar de beschikking over een tuin waarin ieder seizoen genoten kan worden!

Advies over materialen en inrichting bij tuinaanleg

Bij het inrichten van uw tuin kunnen we u adviseren over de materialen die het beste bij uw wensen aansluiten en over de flora die het beste tot hun recht komen. Zo kunt u bij de materialen bijvoorbeeld de wens hebben dat u er weinig onderhoud aan heeft. Dan kunt u kiezen voor materiaal dat niet gevoelig is voor algaanslag of niet geverfd hoeft te worden. Verder kunnen we de verschillende flora zo combineren dat u het hele plezier heeft van b(l)oeiende planten, heggen en bomen.

Neem contact op

Tuinaanleg afgerond? Tijd voor tuinonderhoud en verzorging

Wanneer de tuinaanleg voltooid is, dan kunt u gaan genieten van een verzorgde tuin. Een verzorgde tuin heeft echter wel onderhoud nodig. Dit onderhoud kunt u zelf uitvoeren, maar kunt u ook overlaten aan een professional. IJsselstein Hovenier kan u daarom helpen bij het tuinonderhoud en boomverzorging.

Werkgebied van IJsselstein Hovenier

Met al vele jaren ervaring hebben we al veel tuinen mogen aanleggen. Voor een tuinaanleg in het Groene Hart zijn wij dan ook de geschikte hovenier en helpen wij u graag verder met het aanleggen van uw nieuwe tuin in:

Staat uw plaatsnaam hier niet tussen? Geen probleem. Ook elders in het Groene Hart helpen wij u graag bij het aanleggen van uw nieuwe tuin!

Geïnteresseerd in tuinaanleg in Gouda of omstreken?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden met betrekking tot tuinaanleg in Gouda en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op met IJsselstein Hovenier, uw hovenier in Gouda, Haastrecht, Oudewater en omliggende dorpen en steden. We helpen u graag verder met uw vragen met betrekking tot uw tuin en tuinaanleg.

Neem contact op