Echt genieten van uw tuin kan alleen bij regelmatig tuinonderhoud. Als u dit onderhoud regelmatig doet, of laat uitvoeren door een hovenier, zal u iedere keer wat korte klussen hoeven doen. Als u zelf niet beschikt over groene vingers, kunt u deze relatief kleine klusjes voor u uitschuiven waardoor het tuinonderhoud zich opstapelt. Uiteindelijk zal dit uitgroeien tot een flinke dagtaak. Wij snappen als geen ander dat u niet altijd tijd en zin heeft dit onderhoud zelf te doen. In dit geval kunt u IJsselstein Hovenier Bodegraven inschakelen om het tuinonderhoud in Bodegraven voor u te laten uitvoeren. Onze hovenier neemt u graag dit werk uit handen. Lees hieronder over de mogelijkheden van onderhoud door onze hovenier, of neem direct contact met ons op.

Tuinonderhoud Bodegraven door IJsselstein Hovenier

Onder tuinonderhoud vallen vele verschillende taken. Te denken valt aan bijvoorbeeld:

  • Onkruid verwijderen
  • Boomverzorging
  • Terrastegels reinigen
  • Snoeien

Bovenstaande werkzaamheden kunnen flexibel worden uitgevoerd, op afgesproken momenten. Zo kan de hovenier de klussen uitvoeren in uw tuin in Bodegraven waar u zelf niet aan toe bent gekomen, of waar u zelf geen zin in hebt. IJsselstein Hovenier voert deze werkzaamheden graag voor u uit.

Seizoensgebonden tuinonderhoud bodegraven

Het is ook mogelijk dat wij seizoensgebonden werkzaamheden voor u uit te voeren. Onze hovenier komt op bepaalde tijden bij u langs om op de juiste momenten nieuwe planten aan te planten, te snoeien wanneer de boom of struik hier het meest bij gebaat is en uw gazon eens goed onder handen te nemen in het voorjaar. Op die manier staat uw tuin er het hele jaar netjes bij, zonder dat u daar wat voor hoeft te doen. Daarnaast hebben onze hoveniers veel kennis over elke soort plant-, bloem- en boomverzorging. Daardoor kunt u al het werkt gerust uit handen geven aan ons.

Eenmalig onderhoud

Wanneer u niet ervoor kiest om regelmatig onderhoud uit te besteden aan een hovenier, kunt u ervoor kiezen om IJsselstein Hoveniers enkel in te zetten bij het noodzakelijke tuinonderhoud op dat moment. U kunt in dat geval bijvoorbeeld uw tuin zomer- of winterklaar laten maken, zodat u in het volgende seizoen weer heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Ook uw tuinonderhoud in Bodegraven uitbesteden? Neem contact op!

Als u interesse heeft om uw onderhoud uit te laten voeren door een hovenier, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij dragen graag bij aan een mooie tuin waar u het hele jaar van kunt genieten. IJsselstein Hovenier doet niet alleen tuinonderhoud aan tuinen in Bodegraven, maar is ook werkzaam als hovenier in Gouda, Reeuwijk, Haastrecht, Bergambacht, Oudewater en de rest van het Groene Hart.

Bekijk ook eens onze overige diensten. U kunt namelijk ook terecht bij IJsselstein Hovenier voor uw tuinontwerp of tuinaanleg in Bodegraven.