Bent u niet tevreden over uw tuin of wilt u graag eens even heel wat anders? In dat geval kunt u IJsselstein Hovenier Bodegraven inschakelen om tuin opnieuw te laten aanleggen. Wij hebben ruime ervaring in verschillende types tuinen en zetten deze ervaring graag in om ook uw tuin om te toveren tot een droomtuin. Eerst wordt er met u samen een tuinontwerp gemaakt, maar het is ook mogelijk om zelf met een ontwerp te komen. Op basis van het tuinontwerp, wordt de planning voor uw tuinaanleg in Bodegraven gepland.

Genieten van uw tuin kan alleen als de basis goed is. IJsselstein Hovenier heeft veel ervaring met tuinaanleg en werkt graag met goede en duurzame materialen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u niet binnen korte tijd weer opnieuw uw tuin moet aanpakken, omdat uw terras helemaal is verzakt of een schutting die helemaal scheef blijkt te staan. Dit kan het geval zijn wanneer er niet genoeg rekening is gehouden met de bodem in Bodegraven. IJsselstein Hoveniers streeft altijd naar het hoogst haalbare en levert een tuin op waar u jarenlang van kunt genieten.

Tuinaanleg Bodegraven op maat

Bij het aanleggen van uw tuin wordt er door IJsselstein Hovenier rekening gehouden met meerdere punten, namelijk:

  • Uw stijl;
  • De tijd die u aan onderhoud wilt besteden;
  • Uw budget;
  • Het te gebruiken materiaal.

Uiteraard komen deze punten uitgebreid aan bod bij het maken van een tuinontwerp, maar ook wanneer u er alleen voor kiest om uw tuin door onze hovenier te laten aanleggen, zijn deze punten van groot belang. Wij streven ernaar een tuin af te leveren die niet alleen de eerste twee jaar na aanleg mooi is, maar ook nog in de jaren daarna. IJsselstein hovenier besteedt daarom veel aandacht aan het tuinontwerp, een juiste inrichting, de materialen en natuurlijk staat de wens van de klant centraal!

Vooraf moet er goed worden nagedacht over de hoeveelheid tuinonderhoud dat u aan uw nieuwe tuin wilt besteden. Er kan namelijk ook een onderhoudsarme tuin voor u worden aangelegd. Daarnaast kan het tuinonderhoud ook door IJsselstein Hovenier worden uitgevoerd.

Ook uw tuin laten aanleggen in Bodegraven?

Heeft u ook interesse in tuinaanleg door IJsselstein Hovenier? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw tuin in Bodegraven te bespreken. Onze hovenier geeft u graag een passend advies voor uw tuinontwerp en de keuzes met betrekking tot materialen, beplanting en indeling. Dit alles rekening houdende met uw budget.